PALVELUT

Pienelläkin panostuksella voi saada aikaan isoja muutoksia, ja samaa ideaa voi hyödyntää kustannustehokkaasti eri kanavissa. Me autamme myös löytämään oikeat työkalut ja ideoita miten kampanjan tehoa voi ja kannattaa mitata.

Onnistunut mainonta edellyttää oikeaa viestiä, oikeissa kanavissa ja oikean idean kannattamana.
Teemme yrityksellenne erottuvaa ja toimivaa mainontaa – lehti-ilmoituksista esitteisiin ja käyntikortteihin, myymälämarkkinointiin sekä sosiaaliseen mediaan. Printtimainonnassa huolehdimme prosessista alusta loppuun, myös yhteydet painotaloihin ja suorakampanjoiden jakeluihin.

VERKKOSIVUT JA DIGIMARKKINOINTI

Ensikontakti yrityksen tuotteisiin ja palveluihin syntyy yleensä verkossa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi näköisen ja tavoitteitasi tukevan sivuston, jota on helppo itse käyttää ja ylläpitää. Voimme myös suunnitella printtimainoksesi seuraksi bannerimainoksen tai sähköpostisuorakirjeen sekä auttaa yritystäsi aloittamaan Facebook –mainonnan. Digitaalisen markkinoinnin toteuttamiseen Mainostoimisto Magialla on apunaan laaja ja asiantunteva verkosto tekijöitä, suunnittelijoita ja koodareita.

MARKKINOINTISUUNNITTELU

Yritys itse tietää ja tuntee parhaiten tuotteensa, palvelunsa ja jakeluketjunsa. Markkinointisuunnitelma ja mediastrategia auttavat yritystä toteuttamaan myyvää ja tuloksekasta mainontaa, jota myös tulisi mitata ja analysoida. Voimme auttaa yritystäsi brändi- ja markkinointistrategioiden tiivistämisessä ja nivomisessa yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin – maalaisjärjellä ja tiiviissä yhteistyössä yrityksenne kanssa.