People with imagination can never go wrong.

Magia Graphics

Magia Graphics on Magian pikkusisko,  joka syntyi vähän niinkuin vahingossa vuonna 2015. Silloin Magian päähäärijä Milla suunnitteli lahjaa veljelleen ja sai idean tehdä julisteen veljensä fanittaman futisjoukkueen kannatuslaulun sanoista. Siitä tuli magee sanakollaasi-taulu. Vähän ajan päästä moni muukin halusi teettää samanmoisia sanakollaaseja ja sen seurauksena syntyi Magia Graphics. 

Vieläkin Magia Graphicsin suosituimpia tuotteita ovat nimijulisteet, joista varsinkin nuoret ovat pitäneet ja siksi niitä ostetaan paljon esimerkiksi rippi- tai ylioppilaslahjoiksi. Nimijulisteen voi tilata helposti verkkokaupasta.

Toinen MG:n kestosuosikki on puualustakalenteri, joka sekin syntyi omaan tarpeeseen. Tuli tarve saada työpöydälle simppeli ja tyylikäs kalenteri, johon voi merkata ne omat kaikkein tärkeimmät menot ja tapahumat.
KALENTERI 2024

Magia Graphics kalenterissa on juuri sopivasti tilaa merkitä ne kaikkein tärkeimmät menot ja tapahtumat. Kalenterin mukana tulee puulausta, joka on 3mm koivuvaneria. Musta metalliklipsi pitää kalenterin sivut yhdessä.  Kalenteri koostuu kolmestatoista erillisestä sivusta. Kun vuosi on päätöksessään, voi kalenterin sivut käyttää hauskasti vaikkapa sisustustauluina tai syntymäpäiväkortteina. Koko : Puualusta 17 x 24 cm, kalenterisivut A5 (14,8 x 21 cm) Pakkaus : Kalenteri on pakattu mustaan silkkipaperiin ja ruskeaan pahvilaatikkoon, joka on kiva antaa sellaisenaan esim. lahjaksi.

29,00 €

KALENTERI 2024 (ohuempi metalliklipsi)

Magia Graphics kalenterissa on juuri sopivasti tilaa merkitä ne kaikkein tärkeimmät menot ja tapahtumat. Kalenterin mukana tulee puulausta, joka on 3mm koivuvaneria. Musta metalliklipsi pitää kalenterin sivut yhdessä. Kalenteri koostuu kolmestatoista erillisestä sivusta. Kun vuosi on päätöksessään, voi kalenterin sivut käyttää hauskasti vaikkapa sisustustauluina tai syntymäpäiväkortteina. Koko : Puualusta 17 x 24 cm, kalenterisivut A5 (14,8 x 21 cm) Pakkaus : Kalenteri on pakattu mustaan silkkipaperiin ja ruskeaan pahvilaatikkoon, joka on kiva antaa sellaisenaan esim. lahjaksi.

29,00 €

KALENTERI 2024 -sivut

Löytyykö sinulta jo Magia Graphicsin puualusta ja tarvitset vain pelkät kalenterisivut? Tai onko sinulla jo valmiiksi oma alusta, johon MG:n kalenerisivut sopivat? Tilaa siis pelkät kalenterisivut ja pysyt kartalla päivistä ja viikoista. Huom! Ei sisällä puualustaa eikä metalliklipsiä. KOKO : 13 kpl erillisiä A5 sivuja (14,8 x 21 cm).

11,00 €

Nimijuliste 30 x 40 cm

Magia Graphicsin suosittu nimijuliste on mainio lahjaidea lapsille, nuorille ja vähän vanhemmillekin! Juliste tehdään koossa 30 x 40 cm, joten julisteelle löytyy helposti kehyksiä. Kerro julisteeseen tuleva nimi tilausvaiheen viimeisessä vaiheessa (Tarkistus ja vahvitus) Lisätiedot-kentässä. Huom! Oikein pitkät nimet eivät sovellu yhtä hyvin kuin lyhyemmät nimet. Kun juliste on tehty, saat vedokset tarkistettavaksi sähköpostiisi ja julistetta korjataan vielä tarpeen mukaan. Koko: 30 x 40 cm Paperi: 175 g Juliste pakataan mustaan silkkipaperiin ja toimitetaan postitusputkessa.

58,00 €